• cierne-korenie

    Biltong v porovnaní s Jerky

    Často sa nás pýtate otázky ako Prečo je nás biltong taký jemný? Je to Jerky? Na obidve otázky Vám vieme veľmi jednoducho odpovedať, a dôvod prečo je to tak spočíva v tom, že Steak do vrecka je taký chutný kvôli tomu, že to je biltong, nie Jerky.. Biltong je predovšetkým holanďanská práca, ktorý ju odviedli …

    More  →
  • biltong_clanok

    Urob si sám!

    V poslednom článku sme sľúbili, že Vás do detailov prevedieme procesom ako si pripraviť Steak do Vrecka, a sľub dodržíme! Keďže receptúra biltongu pochádza už z čias 17. storočia, odkedy samotná prešla obrovskou evolúciou, avšak my robíme všetko pre to, aby sme zachovali túto receptúru takmer nedotknutú, s minimálnym počtom zmien, a dôrazom na chuť hovädzieho. …

    More  →